Αναγνώστες

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

εργατική πρωτομαγιά στη Δράμα

εργατική πρωτομαγιά στη Δράμα



Στην εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Δράμας για την εργατική πρωτομαγιά συμμετείχαν υποψήφιοι βουλευτές και μέλη της ΔΗΜΑΡ Δράμας.

Δήλωση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, για τα εργασιακά ζητήματα με αφορμή την εργατική Πρωτομαγιά 

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, η κοινωνία ολόκληρη, βρίσκονται κάτω από τα σκληρά και απαράδεκτα μέτρα που ισοπέδωσαν τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα. Είναι τα μέτρα που επέβαλε η πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και οδήγησε μεγάλα στρώματα της κοινωνίας να ζουν μέσα και κάτω από τη φτώχεια.
Απαιτείται άμεση άρση της νομοθεσίας που γκρέμισε τους κατώτατους μισθούς και τις συντάξεις. Επιβάλλεται ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας, με καθιέρωση ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.
Οι πολίτες θα ακυρώσουν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και θα μετατρέψουν την οργή και την αγωνία τους σε ψήφο δύναμης για τη Δημοκρατική Αριστερά και την προοδευτική πολιτική που απεγκλωβίζει τη χώρα από το μνημόνιο και οδηγεί σε δρόμους διεξόδου από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου